Tuesday, December 27, 2011

Study Story

Hi, assalamualaikum. Sorry if lama tak berupdate dekat blog, acctually yelaa kan dah nina busy sngat2 dengan study. But then, nina still okay jgn risau ye :) Okay now, bukan lah nak berlagak bila dah masuk poli kan, eleh orang lain U x kecoh pun . hehehhh :D skrg kat Dungun, Terengganu. Alhamdulilah semuanya okay, biasalah masa mulamula masuk mmg lah rasa menyampah kan, rasa mcm tak b0leh blaa, rasa mcm nak blaa je pun ada. Sampai menangis nangis tak nak duduk kat bilik (asrama) sbb bilik kecik, tp so far okay and selesa je :) and mak dengan abah pun dah tak risau lagi. Sbb dia tahu anak dia bleh berdiri diatas kaki sendiri, biasalah life student kan bukan nyer masuk IPTS, IPTA beb, sume nyer dikawal even nak keluar asrama pakai baju atas punggung, seluar jeans ketat semua tak boleh, siap kene halau dengan mak guard. Huhuuu, sedih kan :'( but then kene jugak
fikir positif, hihiii. Tapi, yang best nyer kat sini ada Van Kunyit, haha. Tahu tak apa van kunyit ? haha, kelakar kan name dia, mybe itulah gelaran orang orang Dungun ;) ialah sejenis kenderaan yang mengangkut budak budak UiTM dengan Politeknik kat Dungun ni, memey r femess amouss kan :) NAH tengok lah van kunyit entah ak curi dari budak Politeknik kat tempat aku jugak. Harap harap dihalalkan. Okay Bye :P Tengoklah sampai lebam lebam. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA.


p/s : kat asrama perempuan banyak gila KERA ! sakit jiwa budak budak asrama !!!
Nina Isa

2 comments:

  1. hahaha..taem sy stdy kat polisas dulu pon byk jgk..kera kat sana dipanggil meon..=P

    ReplyDelete
  2. hahahaha, awat panggil meon ? kelakar nyer name, agaknyer poli mmg bnyak kera lah kan :)

    ReplyDelete