Wednesday, June 27, 2012

cinta makin pudar ^^,


Hi, assalamualaikum awak :)
petang petang ni lepas makan bos belanja, 
tiba tiba rasa nak update benda ni masukkan dekat blog.
sorry copy & paste jer ^^v
atlest i have something to share with others people kan ?
hee :D jemput baca ye awkk.

 

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR

♥ Malas angkat telefon.
♥ Taip sms pun pendek2 jer.
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’ !
♥ Bagi alasan,'awak nie terlalu baik untuk saya, saya tak layak untuk awak.'
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” shj..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss!
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati :)
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun, sebulan x jumpa lagi bagus !
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia :)
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan !
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita :(
♥ Susah nak senyum / gurau2 macam dulu-dulu :(
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju sama color, sekarang dah taknak! rimas katanya, poyo plak dah katanya sekarang :D
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam, sekarang 5 minit pun susah, katanya hp cepat panas yeahhh that true statement ^^v



p/s : kalau dah tak suka dengan orang bagitahu dengan baik, bukan untuk menyakitkan :)
ingt tau ! awawkkk , insan dicipta untuk saling sayang menyayangi, bukan selepas sayang ianya bertukar benci itu perlu dielakkan :) yayyy ! thanks you sudi baca ^^v

Nina Isa

3 comments: