Monday, January 7, 2013

blog busuk.



a NEW YEAR, a NEW CHAPTER !!

 Assalamualaikum wbt.
Tujuan asal nak post or update or whatsooeverr pada pagi ni bersamaan lapan haribulan satu tahun dua ribu tiga belas ni sebenarnyaa nak buat satu news baru. Hahahhh pelikss takk, since bulan berapa dah tak update i think since i break with him last year around bulan enam kut, sob sob sobb !! T_T sedihh weh sampai harini gua tak boleh lupakan dia :'( ahhh !! tapi biarlaa hati ni yang rasa sakitnyaa...

Wuhuhhh... so sekarang hahh waa mau fokus waa punya study ! al maklumlahh bukan budak bijakk pun. (nada sedih) ! ohkayyy for new semester i want all of my life its all new even perangai kene ubah jadi budak dah dewasa, hello i'm 23 years old okay this yearr (ahh tuanyaaa) tapii tak kisah laa even 29 dec haritu baru celebrate birthday kan. okayyyy and so now this is my new life sbb nak ada rasa macam baru azam baru. kahh kahh kahhh (gelakkk jahat) !

okayy thats all untuk hari ini ! ingatt mulakan hari anda dengan tidak marah marah okay ? Rasanyaa tak lewat lagi kut nakk ucapp Happy New Yearr kat semua ! ahahhaah *wishh laa birhtday gua skali bebbb*
hehehehehe :) ! korangg rinduu takk rinduu takk ? terujaa lahh sikit! (jeritt) !!

photo satu :


yeahhh neww me ! hehehe (perasan comeyy) !

photo dua :

ini semangat aku ! hahahah (semua tak berguna)!

photo tiga :

 yeahhh !! i love this #QUOTES :)


okayy bye ! i will miss all of my followers and readers ! :)
bye bye assalamualaikum.


yang benar,
Nina Isa

No comments:

Post a Comment