Sunday, March 16, 2014

Heart Speaking

Assalamualaikum, well diam tak diam last entry aku bulan 12/2013 memang ada niat nak update blog atleast one month sekali tapi dah memang tak cukup masa and busy ye lah sangat.

Hmmp atleast ada jugak masa macam harini, usahakan jugak menaip even i know nobody read my blog.
Sedih sebenarnya since bulan satu haritu even asik vacay tapi nobody know what i feel inside kan. Ughh whatever kadang aku tahan dengan ujian yang dia beri dengan keadaan kesihatan dengan tahap jerebu yang memang teruk dengan segala hal yang datang since januari haritu aku tahu kene kuat and tahan sikit lah.. hmmp perempuan kau kuat mana pun kental mana pun mustahil lah nak tido malam-malam tu tak meleleh kan..but dont worry girls you tears makes you strong with apa yang jadi.

Kadang aku tak faham dengan istilah kehidupan, yang aku nak sebenarnya kebahagiaan atau 'attention' maybe from someone or mybe from stranger that we dont know before but we're close. Bila nak bercerita about heart kan i know heart can't lies but kalau kata mulut and your mind to set no i no need someone like you in my life sebenarnya it's wrong, just said okay i'm fine without you its lies too sebenarnya, duh! apa nak heran dengan kisah macam ni aku tahu bukan aku je yang pernah rasa macam ni and mybe you too yg read my blogs can? let's keep your comment mybe you can helping me and those people yang rasa macam ni even sometimes i make it wrong and blame myself..

What should i do?

Okay listen what should we do? sebenarnya it's better that we're distance kan? hoi, dia macam ni even distance pun but we still need each other Y_Y faham tak? dia macam ada gap.. yang aku fikir apa duh gap dia? sambil berdoa kat tuhan kau gila tak mengalir, memang tipulah kan? Well, as a woman i can't do anything if he not give his attention takkan lah gila nak pergi meroyan mengaku yang "Okay! He's mine, he my man!" no.. itu memalukan dan memang tak laa.. habis takkan nak lovey dovey hunny bunny cayang uchukk pulak tetiba.. because of what if he want me and he must act more even not said that he loves me, but once he touch ke he talk ke kita dah boleh tahu sebenarnya he likes you or not..kan? Ohh am i right here?

So far,

Hmmmp so far i'm just so sad with my feelings.. not heartbroken but just keep calm, understand and respect our long distance friend/relationship. But, once dah distance what i need is.. It's okay lah if no more attention within a few minutes or hour ke sekali pun atleast he have one hour contct me and have effort to know what i'm doing for the whole day.. but if he's busy! nvmd i'm okay baby i'm still waiting.. just dont worry what i need is kejujuran atleast kau jujur and tak menipu even you have many friends that i don't know.. and i'm okay and really okay.

Yes! super yes baby!

If you honest with your partner i'm sure that is miracle happens. So, i'm not talk about somebody but about me and my heart.. can i be a important person in your life until end of life? I'm not sure, only Allah knows.

This is when heart woman speaking :(
Nina Isa

2 comments:

  1. ape yg paling penting? banyak lg kumbang kat luar sane :p hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm the one girl yang susah nak close with someone, thatssss why. hmmp

      Delete