Wednesday, February 4, 2015

Review Boyfirend Jeans from Elena.My

Hi!! okay, rasa macam takde keje sekejap sekarang aku dah boleh always update dekat blog apa apa yang patut lah untuk share to others even ramai je blogger yang hari hari and anytime always update.

Tapi takpe, apa yang kina nak share is about boyfriend jeans yang menjadi kegilaan. Hahh to those yang nak beli tapi tak tahu nak beli kat mana boleh beli dekat elena.my taww, dia jual online and harga pun okay service tip top kaww!! online basis and barang di pos dari Terengganu yaa lepas tu aku beli boyfriend jeans no through instagram tak sure pulak elena.my ni ada facebook ke tidak cause aku sangat jarang on facebook. Hehehe


Meh review sikit!


Parcel sampai taww even take time,
 sebab kina stay Shah Alam & barang dari Terengganu. Hihi




Seluar boyfriend jeans ni jenis highwaist lepas tu ada dua warna satu warna dark blue satu lagi light blue disebabkan kina dah banyak sangat seluar warna dark blue/hitam so kina amik warna light blue pulak and kina amik saiz S dia ada sampai saiz XL, and bukan jenis jeans yang memeri macam kat forever21 tu tapi ni jenis denim punya, selesa and jadi favorite jeans tak pasal pasal. Hihii okay basic bawal plain pulak from shashalista (Johor Bharu) and yang premium satin shawl from mumuscarves (Damansara) okay!! taraaa dekat bawah ni kina share instagram dorang k! muahh

link (instagram je)


Okay done review!! OMG!! 2days left for my engagement day!!

Nina Isa

1 comment:

  1. salam, maaf kina sy nk tny berat n tinggi kina berapa? sbb sy dhlme teringin nk beli boyfriend jeans ni tp tktawu nk amek size ape. sy tgk awk pakai s fit elok je dgn awak. sy tkot ketat sgt pulak. tp nk amek m takot longgar. hehe.

    ReplyDelete