Thursday, November 26, 2015

Kebaikan Roaccutane, Pearl White & Desi Damayanti Skincare.

Apa kebaikan roaccutane, pearl white & desi damayanti? Pengalaman yang mmg takkan boleh lupa sampai bila bila dalam hidup kaknaa. Allahuakhbar dugaan bertalu talu datang, lepas habis je study terus teruk sangat muka naik jerawat yang mula mula sikit makin lama makin menjadi dekat pulak date nak bertunang pada 8/2/2015 bayangkan masatu betapa down nya diri ni. Hari demi hari nekad & sabar. Now my suffering journey is over. Dalam 8 bulan mengharungi dengan benda ni akhirnya kaknaa bebas dari semua ni. Kaknaa kaji semua bahan dalam roaccutane, kaknaa google sebelum take a risk untuk makan ubat ni semuanya kaknaa buat. Sama jugak macam pearl white hari hari saya search kebaikan & manfaat minuman kesihatan ni, begitu juga dengan tabita skincare atau desi damayanti skincare yang rata-rata dikatakan punyai kandungan merkuri yg tinggi. Selepas dah selidik selidik semua tu and kaknaa nekad untuk cuba, ikut lah pendapat umum mengatakan apa sekali pun yang penting kita selesa & pastikan yang original. Kaknaa review sikit gambar gambar kaknaa. Hihi



Perubahan demi perubahan.


Pearl White (kaknaa akan review soon)


Roaccutane 20mg (kaknaa akan review soon)

Desi Damayanti cv Tabita.


Morning face.





#mydiary #mylifediary baca sampai habis.

Hi I just nak share the best photo (my suffering journey) it's about my skin also my healthy. Before this kina ada share dekat instagram (@nrskna) few pasal #roaccutane (maybe certain guna nama #accutane je) "So #roaccutane really works on my skin?  Orrrr another...... ammm? Wish me luck! Here I share about my #roaccutanejourney 7 tablets means 7 days? (140mg) #today #nofilter #reallymeansomething #after2weeks so the side effects? Headache, dry skin, lips, eyes & chin and also got lenguh lenguh ya rabbi, mengantuk makan dadah tu!" - kina punya caption last 35weeks ago. STOP! Nampak tak yang orrr another ..... ammm? Nampak tak? Actually kina try yes try and error je (pearl white jamu jelita from @jamujelita.official ) after makan dadah tu my dry skin getting better & kina stop & kina minum pearl white until now almost 10months jugak laa, alhamdulillah I feel something from pearl white maybe before this kina tak jaga makan, tak selalu makan buah & sayur, masa minum pearl white kina tak take any caffein pun till now. Kina tak pakai any skincare masa tu almost 1 month sbb dah give up sangat 😭😓 stress, taknak jumpa semua orang, dah nak tunang muka naik jerawat. Hmm day by day getting worse 😔 I was stresss. I was fed up. I was sad. My face HURT. I was disappointed that after 8 months of feeling like I’d tried everything to have perfect skin. Just buat facial dekat Aishah Radhiah Beauty & Spa (sakit gilaa & best ever punya facial mmg highly recomended) yes You’re lost, but somehow you do know there has to be a different way that actually WORKS…. Yesss really works on my skinn semua tu!! 😭😭 now my skin 90% clear just tinggal bekas bekas jerawat yang hmmm maybe tomorrow jela hilang. Now my daily routine is pagi & malam mesti minum pearl white also Desi Damayanti Skincare ( almost 8months dah kina guna) alhamdulillah. Here my #roaccutanejourney #pearwhitejamujelitajourney #desidamayantiskincarejourney #acnejourney #myjourneyend #roaccutanemalaysia (please left your comment, dont give up & keep it up)


Nina Isa

No comments:

Post a Comment