Tuesday, April 22, 2014

Penang Awesome Marka! Hihihi

Hehe.. petang dah! What else i can say is Alhamdulillah sebab dapat kakak ipar baru and I'm so happy my famili pun happy masa kat Kedah 18-19 April haritu so after wedding still tidoq kat homestay then pagi tu gerak Penang. Wahhhh bestnyaa bestnyaa tidoq kat Batu Feringghi bukak pintu je laut kos utk stay chalet tu RM120 per night, petang tu sempat laa main apentah lupa tapi rasa nak guguq anak weh kalau mengandung tu lah RM20 person, parasailing yang gayat tu pulak RM50 haihh sanggup tak sanggup jela,  makan pun best untuk set 6orang cuma RM75 flea market pun best even harga makk aiiihhh jenis nak harga tinggi sebab ramai orang luar kan. Hmmp malam tu cuci mata je jejalan lagipun macam gerimis. Hihi lepas tu esok gerak Ipoh sebab nak sangat makan nasi vanggey, then Damansara then Shah Alam.. krooohh letih hat kenduri minggu ni lagi lahh mak aiihh belah Shah Alam pulak orang Kedah nak maii..Nah beberapa koleksi gambaq masa kat sana fefeling :)


Malam masa dekat Batu Feringghi Flea Night Market


Lepas rasa nak guguq anak tengok sunset, dah rindu Terengganu masa ni.


Nak rasa freedom baru lepas kene tinggal dengan bekas kekasih. Hahahhks


Hahh hat ni nak rasa macam Redza Minhat, hmmp angkat tiak pun omeyy :P


Orang lain duk berlari pi kat keta, cheq takkkk...
cheq nak jugak Jason like selfie cheq.


Okay random picture here. Hihi this week wedding kat rumah belah laki (abang cheq) 
lah rumah cheq, kompom penat aihh.. Lepas tu next month cheq pi Pulau lain pulak. Hihihi.

#kuatnyakakihangkina

hihi kepakk kepak keboom kepakkk kepakk keboom


#takadaabangbujangdah #kedahbakang #hihihi 


hmmp beginilah anak perempuan sorang, harap akak ipaq ni sporting sama macam yang lain lain.

*abah, cheq nak kawin boleh dak?



Nina Isa

No comments:

Post a Comment